november 2019

Kontakt e-post klubbhus@jb-forening.no for opplysninger om tilgjengelighet. Leieavtale med reglement finner du her.

- Leietaker faktureres og krediteres i henhold til oppgitte opplysninger.

- Leietaker er ansvarlig for alt i henhold til leieavtalen, også erstatningsansvar.

- Leietaker er ansvarlig for å gjøre gjester og andre kjent med lokaler, rømningsveier og lignende.

Informasjon til medlemmer i foreningen

Det forekommer at utenforstående ønsker å leie i et medlems navn for å få lokalet til medlemspris, dette tillates kun til nærmeste familie. Det er medlemmet som er ansvarlig ovenfor foreningen. Man skal også være klar over at foreningen i ett og alt forholder seg til leietaker som har signert leieavtalen.