Priser 2020

mai 2020

Convid-19 / Corona - Vårpuss
26.03.20

Selv i coronatider må båtene våre ha stell og puss. Noen vil helst utsette det lengst mulig på grunn av viruset, andre er like ivrige som før.

Når det gjelder båtene som er i vinteropplag på land, vil vi i utgangspunktet ikke endre på rutiner og frister.
Båter som står i midtgang skal ut før 15/4, de ytterste som sperrer andre først (vi har allerede begynt sjøsettingen).
Om noen sperrer for båter som er klar til sjøsetting, vil vi - i den grad vi har plass - flytte båten så de som er klar kommer seg på sjøen.
De som står i veien blir kontaktet før vi flytter dem.
De som står på sidene skal ut før 1/5. Skulle noen ikke klare å overholde frister, ta kontakt så snart som mulig, slik at vi får planlegge og dermed gjøre problemene minst mulig for flest mulig.

Vårpussen har så smått også begynt, men det er ikke mye plass tilgjengelig foreløpig.

I tillegg til de til enhver tid gjeldende regler/pålegg gitt av lokale eller sentrale myndigheter kan det være greit å huske:

-       Avtal med nabobåten, slik at dere pusser samme side (styrbord/styrbord - babord/babord) og dermed holder størst mulig avstand til hverandre.

-       Stå ikke foran en som har vinden i ryggen og prat, still deg på siden.

-       Toalettene er stengt inntil videre.

-       Unngå i størst mulig grad havnekontoret og messa, benytt mail havnekontor@jb-forening.no eller telefon for å ta kontakt.

Vi må ta et lite forbehold om endringer i Convid-19 retnings linjene som eventuelt kan komme fra myndighetene.

Med vennlig hilsen Havnekontoret

Sosial distansering er en måte å begrense og

forsinke utbrudd av covid-19.

Rådene gjelder for befolkningen generelt,

de som er i hjemmekarantene og

de syke som skal være i isolering.