Priser 2020

mai 2020

- Ikke møt opp personlig -
17.03.20

Corona virus oppdatering: Ikke møt opp personlig. Bruk telefon eller e-post i alle henvendelser til kontoret.

Til alle våre  medlemmer

Foreningen forsøker å opprettholde så normal aktivitet som overhode mulig i denne vanskelige perioden.

Vårt kontor er bemannet og vi har fortsatt mulighet for å gi en viss service til medlemmene i den grad det er mulig.

Siden vi har kun en ansatt som ta seg av foreningens drift til daglig, er vi veldig sårbare ovenfor smitte og i forhold til gjeldende karantene reglene.

Vi ber derfor om forståelse for at vi iverksetter et forbud for medlemmene til personlig oppmøte i foreningens lokaler.

Bruk telefon eller e-post i alle henvendelser til kontoret. Ikke møt opp personlig.

Nå er det engang slik,  at vi er avhengige av drifts gruppen og styrets bidrag i driften av foreningen og tiltak for å redusere faren for smitte vil bli

kommunisert direkte til denne gruppen.

Til orientering så er vi pålagt å stenge klubb huset for utleie og annet bruk.

Vi vil ta en gjennomgang på eventuelle tiltak i forbindelse med sjøsetting og båtpuss, og vil komme tilbake til eventuelle tiltak.

Vi er ikke alltid så flinke til å følge pålegg eller henvisninger i havna, men de pålegg og henvisninger som kommer i forbindelse med dette, kan være med å redde liv,

så vi ber dere innstendig om å følge henvisninger eller oppslag som omhandler dette.

Håper på forståelse for avgjørelsen og på forhånd takk for at dere følger opp dette.

Terje Løland

Sosial distansering er en måte å begrense og

forsinke utbrudd av covid-19.

Rådene gjelder for befolkningen generelt,

de som er i hjemmekarantene og

de syke som skal være i isolering.