november 2019

Jubileums tur
10.09.18

Er der noen som har bilder fra jubileumsturen? Ønsker å samle inn bilder for å dokumentere at vi hadde en kjekk tur. Har du noen blink skudd så send de til leder@jb-forening.no. Vi fremkaller disse og lager et fotoalbum til bruk i messa og eller i klubb lokalet.

Vi kommer også til å dele disse på websidene våre men siden det ikke er rett frem å dele info om personer i dag (personvernlovgivningen) vil vi be de medlemmer som ikke ønsker at vi deler bilder med andre om å gi oss beskjed, er de i tvil så kan de ta turen i messa å se på bildene i fotoalbumet etter at de er fremkalt. Kommer en mail til dere

Vi har allerede noen bilder, og til nå har vi ikke klart å finne noen bilder av medlemmer eller deltagere i klinsj med nabobåten eller buksa på halv 8. Der var heller ingen som ble sjøsyke og hang over rekka og matet fisk og måker. så det burde gå greit.

Terje