Priser 2020

oktober 2020

MILJØAVGIFT
08.01.14

Faktura for medlemskontigent og bryggeavgifter kommer snart og i denne vil der fremkomme noen endringer i tillegg til den vanlige indeks reguleringen

I forbindelse med Stavanger kommunes vedtak og handlingsplan for kommunale småbåthavner og ny driftsavtale er båtforeningene pålagt en miljøavgift på kr. 100,- pr. bryggemeter pr. år. Det vil bli opprettet et eget miljøfond. Den ekstra avgiften som pålegges skal gå direkte til båtforeningene, og deres arbeid med å gjennomføre nødvendige miljøtiltak. Tiltakene gjennomføres i dialog med Stavanger kommune.

Denne avgiften fremkommer som egen varelinje på faktura for kontingent og bryggeavgifter. Nærmere orientering om drifts avtalen og avgiftens formål vil bli gitt på årsmøtet 2014.

VINTEROPPLAG

Kun ledig i midtgang for vinteropplag. Det betyr at båten må ut før 15/4.