september 2019

Valg til styre
20.11.09

Kjære Medlemmer i Jåttåvågen Båtforening. Det er snart årsmøte og valgkomiteen ønsker innspill fra medlemmene.

Valgkomiteens arbeidet med å finne kandidater til styre går som regel greit.

Allikevel er det ønskelig for valg komiten å få innspill fra medlemmene, enten det er til eksisterende kandidater eller om der er forslag til  ildsjeler som du kjenner som passende kandidat til styret er vi takknemmelig for forslag.

Begrunn din mening med tidl.praksis og lignende.
Kandidaten må være forespurt om å stille til valg,før forslag innsendes valgkomite.
Forslag må være oss i hende(mail) senest 31.12
Magne Bø