Tilbake til hovedsiden
Tilbake til førstesiden
OVERSIKT HAVN
MIN SIDE
SKJEMAER OG LENKER
Kontakt oss
KLUBBHUS
Priser 2020
Bildegalleri
KNBF
DRIFTSUTVALGET
AVFALLSBEHANDLING
JBF HÅNDBOK
JBF PÅ FJESBOKÅ
ÅRSMØTER
Tidevannstabell
Vindretning
VÆRVARSEL JÅTTÅVÅGEN
Vedtekter og regelverk
VENTELISTE
Historien om Jåttåvågen båtforening fra 1968 til 2018
SØKNADSSKJEMA
 
 
  oktober 2020
man tir ons tor fre lør søn
 
 


Din plass på venteliste oppdateres på min side, send en mail til havnekontor med emne "Tilgang min side" og du vil få brukernavn og passord tilsendt pr mail, Vær klar over at dette tildeles når kontoret har ledig tid og brukernavn og passord kommer derfor ikke umiddelbart.


Vente listene, Hvorfor får jeg så forsjellig svar hver gang jeg spør om hvilken plass jeg er på? Hvordan funger dette?  

Her forsøker vi å forklare litt av dette.


Vi har mange medlemmer som ennå ikke forstår hvorfor deres søknads plass varierer opp og ned etter hvilken tid de forespør. Vi har i flere årsmøter samt i egne informasjons møter forsøkt å forklare dette.   
Vi synes det er synd at så veldig få egentlig tar seg tid til å sette seg inn i dette eller tar seg tid til å delta på informasjonsmøtene vi tidligere har hatt for å gi en belysning på dette med tildeling av båt plasser og hvor lite relevant det egentlig er å spør om hvor det enkelte medlemmet er i køen for å få båt plass. Det er ikke relevant i det hele tatt. Det som er relevant er hvor mange medlemmer har lengre ansiennitet enn vedkommende og hvor mange av disse har tenkt å gå til anskaffelse av båt i den nærmeste fremtid. 

Det er ikke problemer med medlemsregisteret som gjør at plassene varierer frem og til bake fra år til år. 
Som et forsøk på å forklare dere hvordan dette fungerer vil jeg sette opp følgende eksempel. 

JBF har i dag 680 medlemmer med lengre ansiennitet enn "NN", det betyr at alle disse vil få båt plass før NN, hvis de: A. Melder fra om at de ønsker båt plass. B. Alle søker om båtplass for en 17" skjærgårdsjeep.

Det betyr at NN egentlig er på plass 680 i virkeligheten
Men 360 av disse har båt plass fra før, altså da kan vi trekke 360 ifra 680 og vi får 320 igjen, Da er NN på plass 320.
 
Men av disse 320 er der 102 som kun er medlem for at de skal bruke rampen for små båter eller kan ha båt i vinter opplag. Da kan vi trekke 102 fra 320 og vi får 218 medlemmer igjen. Av disse glemmer 81 stk å søke eller de har bestemt seg for å kjøpe båt noen år frem i tid

Vi får da 137 søkere før NN i køen. Hvis flere enn det som det tildeles båtplasser for, husker å søke eller bestemmer seg for å kjøpe båt neste år vil du rykke tilbake i køen.

Dette betyr at hvis NN var den eneste søker for en 17” båt, og lengde og bredde på plassen passet for den båten NN har søkt om ville NN fått denne plassen selv om NN sto på venteplass 138 eller 320.

Søknad om båtplass, Til dette formål brukes båtforeningens søknadsskjema. Vi minner om at søknaden må bekreftes i desember hvert år, dersom du fortsatt vil stå på søkerlisten. Glemmer du å bekrefte søknaden settes du på listen igjen straks ny søknad er levert, men i mellomtiden kan du risikere at et annet medlem, med tilsvarende båtstørrelse, tildeles plass - dersom det blir noe ledig. Et godt råd er derfor å følge opp din egen søknad mot slutten av året. Husk at medlemsansiennitet kun bygges via sammenhengende medlemskap.


Styret

Sørg for at du har siste versjon av Adobe Reader
Oppdateringer finner du her:

 

VINTEROPPLAG

Kun ledig i midtgang for vinteropplag. Det betyr at båten må ut før 15/4.